Sabtu, 18 September 2010

raya.. raya!!!

bg aku, raya thun ni lah raya yg paling aku syg n kalo bleh aku nak terus je beraya.. huhu.. bukan sbb dpt byk wet rye.. hehe.. serius aku x g mne2 pun nak kutip wet rye.. tp aku braya org yg aku syg.. bg aku itu je yg aku nak.. aku xnak benda lain dalam hidup aku..
aku x hrp benda lain wujud dalam idup aku.. just lov can make me smile.. i lov my sister, my bestfriend.. huhu
raya tahun ni aku just nak bsama dgn 0rg yg syg aku je.. huhu
dorg buat idup aku perfect.. tnpa aku rse ada kkurgn.. huhu.. cm biasa bila aku dah blek u.. kne teruskan pgajian.. aku akan sgt sibuk.. smpi lupa diri, kshtn, mkn minum n kdg2 aku xde mse pun nak cntc dorg.. tp aku nak dorg tau.. dorg still ada dalam ati aku.. just mse x mgizinkan aku untuk bsama dorg.. aku sgt rindukan dorg.. smpi ari ni.. hope dorg ada kat sblh aku..
serius aku mmg rindu.. rindu dgr dorg gelak.. hehe.. walaupun aku xnak tgk akk aku (my sis) semput.. walaupun aku gelak smpi terbatuk2.. walaupun wan (my bestfriend) gelak smpi mngis..
hope sgt nnti aku blek jb, dpt jumpa g.. rindu kat akk n wan..
akak.. thanks buat hidup adik kat jb bmkna..
wan thanks coz xlupa kat aku..
syg korg sgt2..
ikhlas dr hati
(MIEZA AHMAD)

0 comments:

Catat Ulasan