Ahad, 25 April 2010

aku syg baby girl!!!

Wow.. hehe.. erm story aku kali pasal anak sedara aku.. soooo sweeetttt.. credit to my sister n brother lor.. coz bg aku dapat anak sedara yg cute cm auntie dia.. hehe... kalo nak tau, ni anak sedara yg ketiga, hehe.. yg 1st pmpn (ifa, or kakak), 2nd lelaki (irfan- tp skrg nak kne pgl angah hehe) n 3rd pmpn (dhiya- baby girl –mama dia ckp kakak pgl baby girl).. hehe... sgt cooooooomelllllll.. hehe.. erm tp aku xdpt balik jb tgk anak sedara aku, aku just tgk kat facebook akak ipar aku je.. hehe.. jadi r... dpt lepaskan windu baby girl.. hehe... rasa cam xsabar nak balik jb.. jumpa baby girl.. and pe lg.. msti r nak cium puas2.... hehe... erm hope dgn kehadiran baby girl, family bertmbh rapat, murah rezki n aku dpt DEAN LIST lg.. hehe.. hope pointer aku sem ni dpt 3.60.. hehe.. doakan ek kwn2..

Akhir kata LUV U ALL....

0 comments:

Catat Ulasan