Jumaat, 30 April 2010

human development...

hehe dah 2 ari aku merdeka sem ni.. so skrg aku lepak.. post kali ni nak cter ari terakhir xam aku sem 4.. hehe...
last paper aku subjek HUMAN DEVELEPMENT.. hhehe... masa xam tu de r juga xleh jwb.. laa ni aku tawakal r.. hehe
pas xam je.. aku dgn kje gila.. berjalan kaki dgn wanii.. kteorg balik dr xam sme2.. jalan kaki.. rasa best.. coz aku leh cuci mata aku dgn pmndgn hijau daun tu.. hehe.. pastu kteorg de meeting.. bleh r tahan.. meetg terakhir utk sem ni kot.. hehe...hope sem depan projek lbh bek.. hehe
erm then pas meetg, peserta kolej polytech mara kota bahru (DPP) ajak aku ikut dorg g padang besar... hehe syok gler..
erm pe lg.. meetg xabis.. aku dah cabut.. sori my boss.. aku siap bw wanii g.. hehe..
nak tau knp aku nak join dorg g pdg besar walaupun aku xsempat salin bj (bj kurung), xsempat lunch, xsempat berfikir.. hehe.. coz aku rasa aku leh enjoy..
haha..
aku enjoy r gak kat sana coz bjln 3jam tnpa henti, tnpa tujuan.. so aku amik kesempatan tu utk cari bahan rakan seyab,.. dan skrg aku enjoy berfacebook n blogging...

0 comments:

Catat Ulasan