Sabtu, 3 April 2010

dean's award..

Alamak.. ish mcm ne leh plak terlupa nak cte kat korg pasal akunye kejayaan thn ni.. hehe.. erm last sem (sem 3) aku dpt dean’s award.. bpe pointer tu biarlah rahsia ek.. erm so ni smua berkat doa family, nenek, cikgu aku, kwn2 aku.. harap sem2 depan dpt g,.,.

Tp bukan tu aku nak cte,..yang aku nak cte.. kteorg g bertiga (aku, wani, lin) .,.






hehe... erm adik2 kot.. tp antara kteorg yang paling xmatang spe ek?? Hehe aku r kot.. mmg nmpk sgt aku ni x matang... hehe.. xdpt dinafikan lg..

Erm so dlm cos aku... kteorg btiga je dpt.,. tp xpe r.. akan dtg hrp2 lbh ramai lg yg dpt,, hehe.. erm yang menariknye.. disbbkn prgrm tu.. aku kne ponteng semua kelas.. hehe mne tak nye.. prgrm tu petang.. n cls aku aritu pun petg gak.. so.. aku n wani (hehe) pun pg r jumpe lctr kteorg.. lin cme suh smpikan salam kot,.. hehe.. xpe r.. kteorg mmg sukarela.. dia xpksa pun hehe..

So kteorg stay kat libry study jap... tp wani ni nakal skit.. nak tau dia bt pe?? Hehe..

Dia candid gambar aku.. ish nakal btol..




dah kantoi muka aku tembam kn??... hehe..

Erm pastu kteorg pun g r, mjls tu.. smpi je mjls tu.. bukan nye nak duduk diam.. bergambar je lbh.. hehe tp gmbr xde r.. coz guna camera mbr lor.. xpe.. next time aku upload kot pic2 tu hehe...


With our prof, edu couns, n my coursemate lor.. hehe..

Nak balik?? Hehe.. pas mkn semua kteorg nak balik.. erm dsbbkan pelajar bas laluan c ramai sgt..
bas dah penuh huhu..
kami pun myerah kalah n xnak berebut.. so tggu r utk bas yg seterusnya.. hehe.. smntara tggu pun.. bgmbr g.. tp picnye xde r.. hehe..

Erm tu je lah story aku utk kali ini... hehe... jmpe kat next post ek.. hehe..

0 comments:

Catat Ulasan