Sabtu, 3 April 2010

grand ke dinner tu??

HEHE cmne dgn rupa blog aku yg terkini ni? Ok x?? Ntah r.. aku ni bukan suka sgt bt benda2 ni.. aku cme suka bercerita je.. hehe.. so coz rse cm mls lak nak buang masa, aku start cte dlu ek.. korg bace k..


Erm bulan lepas aku dijemput ke satu grand dinner ni.. kira aku nye jawatankuasa thn lepas.. kira mcm nak hrgai r pe yg aku bt thn lepas kot,,, so aku pun tnye r.. bila, ktne,. Kul bpe.. bayaran bpe kn.. korg tau dorg ckp pe?? Erm dorg ckp bulan depan.. ok r aku pun tgk r akunye jadual.. ON.. mmg free wktu tu.. pastu bila sebut pasal byrn plak.. ish ni yg bt aku bengang.. dorg ckp free... korg tau x knp aku bengang??? Mne lah aku x bengang.. korg bygkn r.. mkn free tu.. aku pun ckp ok r kn.. spe xnak mkn freekn?? Mknn paling sedap ialah makanan percuma lor...


Tp Benda yg wat aku bengang tahap cipan ni, bila sok program dinner tu blangsung, ada r 1 msg masuk kat hp aku.. erm tau x kul bpe? 11.30 mlm beb.. ok r, aku pun xtdo.. tau pe yg dorg msg x? Dorg ckp sok pg tlg bayar RM 15.00 utk g dinner tu..
Woi adik2 aku ni kn.. (erm adik ke? Lantak korg r) korg ni nak wat dinner tu gtau r awal2.. aku dah siap dgn baju dah ready dah ni.. tbe2 kne bayar,, gler tawar ati aku nak mkn.. kalo ckp awl2, setakat RM15.00 bukan masalah pun.. just mention awal2.. aku ni kalo dah xde mood.. rasa nye.. dunia pun leh terbalik..


So pengajarannya kalo r nak wat prgrm tu... preparation tu kene r gempak bro .. bukan GENDUT je lebih... sory to say..

0 comments:

Catat Ulasan